Antiquariaat

Aankoop, Verkoop, Expertise

EN / FR / NL

+32(0) 475.901.107
+32(0) 475.500.897

instagram Instagram

Yesterday – Knuts, een antiek galerij met veel ervaringeen in hartje Brussel (Zavel)

Wilt u een kunstwerk aankopen? Of hebt u een schilderij geërfd en wilt u de waarde ervan kennen? Wilt u een verzameling verkopen? Neem dan vandaag nog contact op met Yesterday – Knuts antiek galerij in Brussel.

devantureMidden op de Zavel in Brussel vindt u een antiek winkel die bulkt van de oude schatten. U vindt er oude tafels, spiegels, beelden en andere antiquiteiten. Luc en Catherine verwelkomen u met meer dan 4 generaties ervaring en expertise in kunst. Ieder heeft zijn specialiteit. Luc is expert in goud, oude wapens, Chinees porselein, religieuze objecten, horloges en juwelen. Catherine, met een diploma van Sotheby’s in Londen op zak, specialiseert zich in meubels, decoratieve kunst, verlichting, beelden en glaswerk. Samen zoeken ze voortdurend naar boeiende en ongeziene antiquiteiten om ze te koop aan te bieden in hun antiek galerij.

Galerij Yesterday – Knuts antiek galerij schat voor u elk antiek stuk, zodat u de precieze prijs ervan kent. Onze kennis en ervaring worden elke dag voor u aangewend.

Wanneer u besloten hebt om enkel stukken die u in uw bezit hebt te verkopen, komen we bij u langs om de precieze waarde van het werk te bepalen. En om u de beste prijs op de kunstmarkt te bieden.

Ontdek zeker ook onze waardevolle en uitgebreide collectie, die we samenstelden over de jaren heen. Kom langs en zoek het kunstwerk dat bij u past.


YESTERDAY - KNUTS ANTIQUAIRE
aankoop-verkoop

Adres : Van Moerstraat 11 1000 Brussel

Telefonnummer : +32 (0)475 901 107

+32 (0)475 500 897

 yesterday.knuts@gmail.com